Originálny darček pre muža už viac nebude problém

Priznajme sa – kto si niekedy nelámal hlavu nad tým, čo podarovať mužovi? Nájsť vhodný darček pre muža - naše mužnejšie polovičky, otcov, kamarátov či bratov niekedy môže vyzerať ako nesplniteľná úloha. Vhodnou a často aj originálnejšou alternatívou ku klasickým darčekom sú darčekové vouchery. Sú k dispozícii na rôzne produkty a služby, takže nimi možno potešiť každého muža. 

darček pre muža - tip na darček pre muža k narodeninám na vianoce

V našom online obchode nájdete dnes už desiatky možností. Pokiaľ budete premýšľať, ako vhodne obdarovať niekoho blízkeho, nemusíte chodiť ďaleko. Na jednom mieste vám ponúkame darčekové vouchery pre muža k narodeninám, na Vianoce či výročie. Sme presvedčení, že náš nasledovný výber ocení každý mladý i zrelý džentlmen. 

Stačí si prezrieť výber voucherov, objednať ho a nechať si ho zaslať e-mailom alebo poštou či kuriérom. Pri každom voucheri je uvedená doba platnosti, počas ktorej ho možno využiť a potešiť tak niekoho z vašich blízkych. Nakupovať môžete aj na poslednú chvíľu a platiť aj online - kartou a prevodom, alebo pri vytlačených voucheroch aj na dobierku.

Hľadáte kvalitný zážitok pre všetky jeho zmysly? 

Muži odjakživa dokázali oceniť kvalitnú gastronómiu. Niekedy však nejde len o chuť samotnú. Zážitková gastronómia ponúka oveľa viac – pôsobenie na všetky zmysly. Napríklad pomocou špeciálneho degustačného menu, ktoré môžete vyskúšať v komornej reštaurácii Gašperov Mlyn v Batizovciach pod Tatrami. Spojenie prekrásnej okolitej prírody, umenia, ekologického varenia a maličkej útulnej reštaurácie ocenia ako darček k Vianociam alebo narodeninám všetci muži. 

Gašperov Mlyn vo Vysokých Tatrách - špičková reštaurácia - super darček pre gurmána, ktorý miluje Tatry.

Gašperov Mlyn - Batizovce - Vysoké Tatry - reštaurácia - darčeková poukážka

Alternatívou pre tých, ktorým sa nechce cestovať až na sever Slovenska, je vynikajúca reštaurácia Mlyn 108 nachádzajúca sa v Modre. Pokojná atmosféra, ktorá priam sála z tohto miesta, je umocnená nielen prístupom majiteľov, jazierkom na dvore, neobyčajným interiérom zrekonštruovaných priestorov starého mlyna, ale aj možnosťou nahliadnuť do kuchyne a užiť si tak celú prípravu jedla, ktoré vám skončí na tanieri. A najmä úžasnou zážitkovou gastronómiou.

Špecialitou pre milovníkov kvalitného alkoholu sú degustácie. Ponúkame vám ako darček (napríklad pre muža k päťdesiatke či inému výročiu) degustáciu kvalitných rumov a whisky v priestoroch Slainte fine spirits v Bratislave. Spojením viacerých voucherov môžete pripraviť prekvapenie pre celú skupinu priateľov alebo potešiť svojich zamestnancov takýmto príjemným vianočným bonusom. 

Slainte Fine Spirits - raj pre milovníkov exkluzívneho alkoholu - v ponuke máme darčekové vouchery na nákup alkoholu, vín, sektov atď podľa výberu ale aj na degustáciu rumov a whisky.

Slainte Fine Spirits - darčeková poukážka - degustácia rumov whisky Bratislava

Dobre sa najesť, to je sen každého muža

Klasika, ktorou u muža nič nepokazíte – pozvanie do reštaurácie. Už dávno neplatí, že na rande pozýva len muž a príjemne strávený večer pri dobrom jedle je, pravdupovediac, na nezaplatenie. Váš drahý určite ocení napríklad šťavnatý burger, ktorý mu s láskou pripravia kuchári v modernom podniku BeAbout. Ponukou jedla, ktoré muži obľubujú, nezaostáva ani Husacina u Galika, ktorá, ako už ako názov napovedá, sľubuje tradičný gurmánsky zážitok z husaciny a kačaciny. Trochu exotiky môžete zase zakúsiť v bratislavskej staromestskej Sky Bar & Restaurant, ktorá okrem modernej európskej kuchyne nezabúda ani na milovníkov tej thajskej. A ako bonus získate prekrásny výhľad. Kompletnú širšiu ponuku darčekových voucherov do reštaurácií nájdete na tomto odkaze. 

BeAbout je známa reštaurácia v centre Bratislavy, ktorá okrem iného ponúka obrovský výber burgrov. Voucher do BeAbout je ideálnym darčekom pre chlapa ktorý obľubuje práve burgre. 

BeAbout reštaurácia Bratislava burger darčeková poukážka darček pre muža

Kto by sa nepotešil darčekovému voucheru na husacie a kačacie hody priamo v Slovenskom Grobe v reštaurácii Husacina U Galika?

Darujte relax, pokoj a odbúranie stresu

Vec sa má tak, že je doba, bohužiaľ, čoraz hektickejšia. Čo môže byť krajšie ako darovať chvíľku relaxu a spomalenia? Nie je to nemožné, ba práve naopak, ako osobný darček pre muža môžete u nás vybrať hneď z viacerých variantov. Ako zaujímavá možnosť sa ponúka napríklad voucher do wellness centra W Hotela v Bratislave. 

Alternatívou relaxu, dokonca počas celého víkendu, je oddychový pobyt v štvorhviezdičkovom Hoteli pod Lipou v Modre, časti Harmónia. Očarujúce prostredie hotela, pokojná príroda a najmä ničím nerušený pokoj v jednom. 

Oddych na relaxačnom pobyte v krásnom Hoteli Pod Lipou v prírode neďaleko Bratislavy - v Modre Harmónii by mnohí muži ocenili ako darček.

Hotel pod Lipou - pobyt Modra darčeková poukážka darček pre muža

 Medvede sa uložili na zimný spánok. V móde je depilácia! 

V 21. storočí už nie je žiadnou hanbou, ak sa muž o seba stará a dbá  svoj vzhľad. Ako príklad možno uviesť napríklad cyklistov či iných športovcov, pre ktorých je depilácia bežnou súčasťou života. Práve pre týchto pánov prichádzame s darčekovou poukážkou, vďaka ktorej budú môcť skúsiť celkom novú a inovatívnu metódu depilácie pomocou špeciálne upravenej cukrovej hmoty v petržalskej prevádzke Sugartouch. Táto bio alternatíva k bežne dostupným farmaceutickým výrobkom naviac poteší aj ekologicky orientované duše darcov aj obdarovaných. 

A čo takto thajská masáž? Tawan – thajské masážne centrum zahŕňa vo svojom voucheri exotické masáže v piatich relaxačných miestnostiach, profesionálny prístup a dotyk umenia starého tisíce rokov.

Kvalitné thajské masáže v priamom centre Bratislavy - Tawan thai massage center nájdete tiež u nás. Na výber sú rôzne hodnoty voucherov, ktoré možno čerpať aj postupne na viac krát.

Tawan Thai Massage center Bratislava poukaz na masáž

Kvalitná fotografia predstavuje polovicu úspechu...

...ako pri hľadaní práce, tak aj pri nadväzovaní nových kontaktov či oslovovaní potenciálnych klientov. Hodnotu kvalitnej fotografie nikdy netreba podceňovať. Samozrejme, nemusí ísť len o profesionálne fotenie muža samotného. Veľmi zaujímavým darčekom pre mužov k výročiu alebo narodeninám je aj rodinné alebo párové fotenie, zachytenie spomienok a ako bonus príjemná atmosféra, o ktorú pri spolupráci s vynikajúcou fotografkou Gabrielou Teplickou nikdy nie je núdza. 

Nemenej dôležitý je pri prvom dojme aj štýl. Ten predstavuje nielen obliekanie, ale aj spôsob, akým sa prezentujete pred ostatnými, akým rozprávate či sa pohybujete. Niekto potrebuje pomôcť so začiatkami, iní len dotiahnuť svoj beztak výborný štýl do dokonalosti. Presne s týmto vám môže pomôcť osobná stylistka Marcela Špalková. Marcela ako vychýrená odborníčka na štýl vezme vášho muža do parády – počas jedného dňa mu pomôže s výberom správneho oblečenia, vytriedi mu jeho šatník a odporučí jeho farebnú typológiu.

Hľadáte darček pre muža, ktorému by sa zišlo objavenie svojho štýlu obliekania a usmernenie vo farbách, materiáloch či strihoch, aké sa mu hodia aby vyzeral výborne? Možno ocení voucher na služby módnej stylistky - štýlmejkerky Marcelky Špalkovej.

Marcela Špalková - módna stylistka - farebná typológia, styling, darček pre muža

Potešte ho... a sčasti aj seba

Ako veľmi vhodný darček pre muža, napríklad k výročiu, sa javí darčekový voucher na tanečný kurz. Každý vie, že tanec stelesňuje eleganciu a prináša do vzťahu iskru... Preto bude tento zážitok výnimočným pre oboch. Zaručujeme vám nielen kvalitnú výučbu spoločenských tancov, ale najmä veľa zábavy a príjemnú komornú atmosféru v menšej tanečnej skupine. Čo myslíte, ocenil by váš muž podobný originálny darček? 

Tanečná škola Poďme spolu tancovať v Petržalke organizuje tanečné kurzy aj individuálne hodiny tanca či rôzne cvičenia. Máte vo svojom okolí tanečníka, ktorý by sa rád v tanci zdokonalil? Darujte mu voucher. 

Tanečný kurz pre páry - poďme spolu tancovať - hodiny tanca - tancovanie darček pre muža

Výber, ktorý sme pre vás zostavili, predstavuje širokú škálu zážitkov a príjemne strávených chvíľ nielen pre vášho muža či priateľa. Načerpajte inšpiráciu a pozrite si aj ostatné darčekové vouchery na stránke www.darcekove-vouchery.sk. 

Autorka článku: Simona Bagová


Staršie články Novšie články