Tip na vkusný darček pre ľudí na Slovensku, aj keď vy ste v zahraničí

Byť v zahraničí nie je jednoduché ani počas bežných dní, nie ešte vtedy, keď máte vy alebo niekto z vašich blízkych sviatok. Je jedno, či ste v zahraničí odcestovaný kvôli práci, škole, alebo tu dlhodobo žijete, stále môžete svojich milovaných doma na Slovensku obdarovať niečím milým. Napríklad darčekovým voucherom do kvalitnej slovenskej reštaurácie.

V modernej dobe internetu a technológii je možné skutočne všetko. Komunikácia, práca, nasadenie – všetko je rýchlejšie a hektickejšie. Náš život je však oveľa jednoduchší aj vďaka nákupom cez internet. Najmä výber darčekov prostredníctvom online obchodov je neporovnateľne širší ako ten v kamenných obchodoch. Svoje o tom určite vedia najmä ľudia žijúci v zahraničí, ktorí prostredníctvom jednoduchej platby kartou alebo internet bankingu obdarúvajú svojich blízkych doma.

Pre tých, ktorých rodina či priatelia doma patria ku gurmánom alebo majú jednoducho radi dobré jedlo a podniky, sú darčekové vouchery do reštaurácií tým správnym riešením. V našom online obchode nájdete len overené reštaurácie, ktoré patria k slovenskej špičke podľa viacerých portálov, kritikov aj na základe hodnotení ohlasov a referencií samotných zákazníkov.

Ako vybrať tú správnu?

Narodeniny, meniny, výročia, svadby... No nielen sviatky sú príležitosťou k tomu, aby sme spravili radosť niekomu, na kom nám záleží. Možno chceme niekomu len poďakovať, potešiť ho - aj bez špeciálnej príležitosti - len tak. Aj k tomu vám môže poslúžiť darček vo forme darčekového voucheru. Je to jedna z veľmi príjemných ciest, ako niekomu naznačiť, že hoci ste stovky či tisíce kilometrov ďaleko, stále vám na nich záleží. Ako si však vybrať tú správnu reštauráciu?

Kritérií je hneď niekoľko. Na stránke nájdete všetky podniky, do ktorých ponúkame vouchery. Tie sú, samozrejme, aj cenovo odstupňované a vybrať si môžete z viacerých variantov. Po kliknutí na jednotlivé reštaurácie nájdete popis a fotografie, aby ste sa uistili, že kupujete pre svojich len to najlepšie. V neposlednom rade rozhoduje aj lokalita – bude to hlavné mesto, Pezinok alebo napríklad hornatý Poprad?

Voucher si môžete nechať poslať na mail v elektronickej podobe alebo (pre väčšie a estetickejšie prekvapenie) ho nechať zaslať priamo domov ku vám či vašim priateľom poštou. 

 

Ak sa predsalen neviete rozhodnúť pre jednu z ponúkaných reštaurácií alebo si netrúfate odhadnúť vkus obdarovaného, je tu pre vás špeciálna ponuka. Zakúpiť na stránke sa dá aj všeobecne platný darčekový voucher resp. darčeková karta v hodnote od 20 do 200€ a bude len na vašom blízkom, do ktorej reštaurácie sa vyberie. Výber je naviac rozdelený do viacerých kategórii – gurmánske reštaurácie, pre odvážnejších exotické, talianske či vyhliadkové podniky.

Darčekové vouchery sú projektom, ktorý chce zlepšiť a spríjemniť gurmánsky svet a v neposlednom rade aj život bežných ľudí, ktorí by sa do reštaurácie možno sami nevybrali. Vďaka darčekovému poukazu, ktorý dostanú, skúsia niečo nové a vychutnajú si romantickú exotickú alebo luxusnú atmosféru. Ozvláštniť deň, spríjemniť sviatok, skrátiť chvíle čakania na blízkeho – to všetko môžete vďaka pár klikom na našej stránke.

TIP na záver: Chystáte sa v najbližšej dome domov, no zatiaľ ste to rodine nepovedali? Prekvapte ich netradičným spôsobom. Objednajte im darčekový voucher a priložte k nemu lístok s nápisom „Teším sa, ako sa tu spolu najeme... o chvíľku som doma.“ Tento originálny spôsob prekvapenia určite ocenia všetci tí, čo sa vás už nemôžu dočkať.

 


Staršie články